Om oss

Vi på KOGI er stolte av å være den første og eneste koreanske restauranten i Norge som kan tilby våre gjester opplevelsen av autentisk koreansk bbq! Endelig skal Bergen få oppleve denne sosiale og smaksrike trenden som har feid over verden de siste tiårene. Koreansk bbq, eller gogi-gui (고기구이), er den koreanske grill-metoden hvor forskjellige typer kjøtt tilberedes ved gjestenes bord på integrerte griller. Opplevelsen starter med at du først velger kjøttet du ønsker å grille på bordet. Sammen med kjøttet kommer det et utvalg av banchans (sideretter/sauser og salatwraps). Første sett med banchans er inkludert, ønsker du mer kjøtt eller banchans kan det bestilles underveis. Sharing is caring!

KOGIS eier og kjøkkensjef Miae Hwang vokste opp med en mor som drev kylling-restaurant i byen Ulsan, Korea. Sammen reiste de rundt i Korea for å finne de beste oppskriftene. I dag er det resultatet av alle disse årene med perfeksjonering av Miaes K-fried chicken dere nå kan få gleden av å oppleve på KOGI restaurant og i foodtrucken vår som står på fisketorget.

Facebook
Instagram